Wie zijn we

35 jaar passie in entertainment

Professionele technische ondersteuning voor bands, bedrijven, events en festivals. Dat is wat we doen en wat we best kunnen. Al 35 jaar lang gebeten door klank, licht en techniek is Coruna een gevestigde waarde en een geliefkoosde partner voor nationale en internationale acts en events. Vraag het gerust aan Clouseau, Studio 100 of al die anderen.


De belofte van Bruno 

Bruno Jacobs is de verpersoonlijking van Coruna. Hij is de drijvende kracht – en als het moet ook de drijvende spierbundel. Als zaakvoerder zorgt hij samen met zijn team dat elke opdracht tot in de puntjes uitgevoerd wordt. En als hij er slaap voor moet laten, dan doet hij dat gewoon.


Flexibel in oplossingen

Net als jij zien we liever oplossingen dan problemen. Zijn er toch uitdagingen? Dan gaan we die graag aan. Net dan maakt onze ervaring het verschil. We houden ervan om snel in te spelen op nieuwe omstandigheden en samen creatieve ideeën aan te reiken. Zo ontstaan totaalshows die indruk maken. Op jou en je publiek.


Tevreden klanten

Eventbureau, boekingskantoor, artiestenmanager, concertorganisator of promotor: wie je ook bent, we willen dat je content bent. En dat je achteraf terugblikt op een evenement dat indruk heeft gemaakt. Want daarvoor doen we het. We willen trots zijn op onze eigen realisaties en jou helpen je droomevenement waar te maken.


Samenwerken? Graag!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x